Hírek
: Görögország : 12 év alatti gyermekektől nem kérnek PCR vagy gyors (rapid) tesztet. Jelentkezz személyesen irodánkban vagy online: http://www.sutotours.hu/on-line-foglalas

Katalógusrendelés

Ha szeretné ingyenes katalógusunkat megkapni, kérjük írjon a sutotourskft@gmail.com email-címre nevével és levélcímével. Katalógusunkat postázni fogjuk. Köszönjük!

Kirándulások, városlátogatások

Székelyföldi Barangolások

Székelyföldi Barangolások

Időpont: 2020. szeptember 8-13. (6 nap/5 éj) Utazás:...
Busójárás Mohácson

Busójárás Mohácson

Időpont: 2020. február.23. Részvételi díj: 8.500 Ft/fő...
Párizs és Versailles

Párizs és Versailles

Párizs – Versailles nevezetességeivel Időpont: 2020. október...
Krakkó-Auschwitz-Wieliczka Zakopane

Krakkó-Auschwitz-Wieliczka Zakopane

időpont: 2020. május 30 – június 1., október 23-25....
 Plitvicei tavak

Plitvicei tavak

Időpont: 2020.május 09,16., szeptember 12. szeptember...
Bled és a Postojnai cseppkőbarlang

Bled és a Postojnai cseppkőbarlang

BLED ÉS A POSTOJNAI CSEPPKŐBARLANG Időpont: 2020. május...
Advent Bécsben, Schönbrunn

Advent Bécsben, Schönbrunn

Időpont: 2019. december 8, és 15. Beteltek! Utazás: autóbusszal...
Velencei karnevál

Velencei karnevál

NON STOP AUTÓBUSSZAL 2020.február 21-23 -ig.  RÉSZVÉTELI...
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Naptár

Autóbuszos utazás

busz

 • Autóbuszos utazásainknál utasainkat légkondicionált luxusautóbusszal utaztatjuk
 • Az autóbuszok általában 4 óránként tartanak 25 perces pihenőt, technikai szünetet
 • Az autóbuszon tilos a dohányzás
 • Az autóbuszon felejtett tárgyakért, poggyászokért irodánk felelősséget nem vállal.
 • Az autóbuszon számozott ülőhelyek találhatóak, így Ön jelentkezéskor kiválaszthatja, hol szeretne ülni
 • Az autóbuszokon utasonként egy bőrönd és egy kézitáska elhelyezésére van lehetőség
 • Az utazás alatt a gépkocsivezetőtől forintért lehet vásárolni hűtött italokat és kávét.

Bled és a Postojnai cseppkőbarlang

tivat BLED ÉS A POSTOJNAI CSEPPKŐBARLANG

Időpont:
2020. május 23-24., szeptember 26- 27.
Részvételi díj: 34 000 Ft /fő + belépők kb .47 euro
Utazás:
autóbusszal
Szállás:
1 éjszaka Ljubljana környékén 3*-os szállodában, 2 ágyas szobákban
Ellátás:
félpanzió
Indulás:
Várpalota- Veszprém Hotel Veszprém előtti buszmegálló: 5:00 - Pápa  Március 15 tér buszmegálló: 6:00 - Ajka TESCO elötti buszmegálló: 6:30
Fakultatív csónakázás kb. 15 euro

Részletes programajánlat

1. nap:
Indulás a reggeli órákban. Utazás Szlovénián keresztül a Postojnai cseppkőbarlanghoz. A turistákat egy kisvonat viszi a barlang belsejébe, ahol egy barlangséta következik a változatos cseppkőcsodák világában. Ezután a meghökkentő fekvésű Predjama várat tekintjük meg. Az erődítményt egy 123 méter magas sziklafal közepére, egy barlang nyílása elé építették, gyakorlatilag bevehetetlen volt. Ez az egyetlen megmaradt barlangvár Európában. A vár megtekintése után továbbutazás a szálláshelyre, amely Ljubljana környékén lesz.
2. nap:
Reggeli után ellátogatunk Ljubljanaba, Szlovénia fővárosába. Séta az óvárosban, amely során megtekintjük a székesegyházat, valamint a Tromostovje- hármas kőhidat, a Sárkányhidat és a Ferencesek templomát. Ezután szabadprogram következik, majd ellátogatunk a Bled-i várba. Innen páratlan kilátás nyílik a tóra, illetve a Triglav hegycsúcsra. A vár látogatás után szabad program keretében lehet elcsónakázni a kis szigetre, ahol Mária mennybemenetele templom áll. Hazaindulás 17:00 körül. Érkezés a késő esti órákban. Pápa kb 12:00 Veszprém kb 13:00

Minimális létszám: 35 fő.  A programváltoztatás jogát fenntartjuk!Advent Bécsben, Schönbrunn

schonbrunnIdőpont: 2019. december 8, és 15. Beteltek!
Utazás: autóbusszal
Részvételi díj: 6.000 Ft/fő

Indulás Várpalota 04:45, Veszprém 05:15, Ajka 05:45, Pápa 06:30

Délelőtt sétálunk egyet az osztrák fővárosban Bécsben, ahol szabadprogram keretében elvegyülhetünk a karácsonyi hangulatban pompázó belvárosi forgatagban, megcsodálhatjuk a városháza előtti tradicionális karácsonyi vásárt. Délután szétnézhetnek a Schönbrunn-i kastély előtti karácsonyi kézműves vásárban. Lehetőség nyílik a tradicionális „puncs kóstolásra“, valamint egy kis sétára a kastély parkjában (ingyenes belépő a parkba). A kastélyba a csoport előre történő bejelntése miatt a foglalásnál jelezni kell a belépőjegy igényt.  A jegy az autóbuszon fizetendő Euro-ban, melynek díja kb. felnőtt 20 euro, gyermek 18 éves korig 13 euro, diák 19-25 év 18 euro Hazaindulás Bécsből kb. 18 órakor.
Minimális létszám: 35 fő.  A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Busójárás Mohácson

busokepIdőpont: 2020. február.23.

Részvételi díj: 8.500 Ft/fő + belépő

Utazás: autóbusszal, Pápa- Veszprém

Ha elegünk van már a télből, egy fesztivál is igen jól esne a lelkünknek és nem mellékesen nem félünk fejest ugrani a pezsgő hazai folklór legjavába, akkor irány a mohácsi téltemetés, irány a mohácsi busójárás!

Megérkezünk Mohácsra a délelőtti órákban. Először Sátorhelyen a Mohácsi Történelmi Emlékhelyet keressük fel.

Résztveszünk a BUSÓFELVONULÁSON, ahol eredeti jelmezekben vonulnak fel a sokác résztvevők, akik előzőleg csónakkal keltek át a Dunán a Mohácsi szigetről.

Megnézzük a különböző tájegységek táncbemutatóját, melyet a városháza előtt felállított színpadon adnak elő. Van itt még népi kirakodóvásár, finom csemegék, ebédelési lehetőség a különböző lacikonyháknál.

A máglyagyújtás után kb. 18:45 órakor indulunk haza.
A részvételi díj nem tartalmazza a belépőt az emlékparkba és a biztosítást.

Székelyföldi Barangolások

csikszereda

Időpont: 2020. szeptember 8-13. (6 nap/5 éj)

Utazás: autóbusszal (Pápa-Veszprém-Várpalota-Székesfehérvár-Budapest-Csíkszereda)
Szállás: 2 *-os hotelben
Ellátás: reggeli+vacsora
Részvételi díj: 80.400 Ft
+ belépők (kb. 100 RON/fő)

Részletes program

 1. 1.nap: Indulás Pápáról a reggeli órákban. Utazás Debrecen-Ártánd útvonalon a határ menti Nagyváradra, rövid városnézéssel.,Rövid pihenőket tartva megállás a Királyhágón és tovább utazunk Bánffyhunyadon keresztül  Kolozsvárra.(Szt. Mihály templom, Mátyás király szülőházának megtekintése),Szállás Kolozsvár mellett.
 2. nap. A tordai sóbánya meglátogatása. Ezután Farkaslakán Tamási Áron sírját tekintjük meg, és megcsodáljuk a Máréfalván található székely kapukat. Érkezés Csíkszeredára, szállás elfoglalása, vacsora.
 3. nap: Reggeli után kirándulás Törcsvár-Brassó útvonalon. Este vacsora a szálláson meglepetéssel.
 4. nap: Napunkat Csíkszeredán kezdjük, városnézéssel, majd Csíksomlyóra folytatjuk utunkat, ahol a híres kegytemplomot tekintjük meg. Visszaérkezés a szállásra, vacsora.
 5. nap: Reggeli után a madéfalvi veszedelem-emlékmű megtekintése, majd kirándulás a Békás szoroshoz, a Gyilkos-tóhoz, és az örmény templom megtekintése Gyergyószentmiklóson. Este vacsora a szálláson.
 6. nap: Reggeli után hazaindulás, vásárlási lehetőség a fazekas művészetéről híres Korondon. Érkezés Magyarországra a késő esti órákban. Minimális létszám: 35 fő. A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
A részvételi díj tartalmazza az utazást, a szállást, a félpanziós ellátást és az idegenvezetést. A részvételi díj nem tartalmazza: a belépőket (kb. 100 RON), valamint a biztosítást.

 

Erdélyi Nagykörút
2020.08.15-21 7nap 6 éj
Útvonal: Pápa - Veszprém – Várpalota – Székesfehérvár –Budapest – Erdély
Elhelyezés: családoknál és 2*-os hotelben. Ellátás: félpanzió

1. nap: Indulás a kora hajnali órákban, folyamatos utazás rövid pihenőkkel Aradra. Megnézzük, a Zala György alkotta Szabadság szoborcsoportot, és az aradi vértanúk emlékoszlopát a vársáncban. Továbbutazás Marosillyére, ahol felkeressük Bethlen Gábor erdélyi fejedelem szülőházát, majd utazás Dévára (dévai vár megtekintése, városnézés). Szállás elfoglalása Csernakeresztúron családoknál (1 éj), vacsora.
2. nap: Délelőtt látogatás Vajdahunyadra, ahol megtekintjük a Hunyadiak egykori várkastélyát. Majd indulás Gyulafehérvárra (az egykori fejedelmi székesegyház, az óváros megtekintése) és Nagyenyedre (városnézés). Szállás elfoglalása Torockón családoknál (1 éj), vacsora.
3. nap: Utazás Berethalomba, ahol megtekintjük az egykori püspöki erődtemplomot, utána városnézés az egyik legszebb szász városban, Segesváron, majd utazás Fehéregyházára a Petőfi-emlékhelyhez. A nap utolsó programja: Székelyudvarhelyen séta a belvárosban. Szállás elfoglalása Csíkszeredán (4 éj), vacsora.
4. nap: Délelőtt Törcsvárra látogatunk, ahol megtekintjük a középkori Drakula-várat, majd továbbutazunk Brassóba, ismerkedés Erdély legszebb fekvésű városával (városnézés, Fekete-templom). Vacsora a szálláson meglepetéssel.
5. nap: Reggeli után Csíkrákosról lovas szekeres piknikre megyünk a Hargitára. Vacsora a szálláson.
6. nap: Napunkat a Békás-szorosnál kezdjük, majd utunk a Gyilkos-tóhoz vezet, végül Gyergyószentmiklóson megtekintjük az örmény templomot.
7. nap: Reggelit követően indulás haza, útközben megállunk a fazekas művészetéről híres Korondon, ahol vásárolhatnak a kirakodóvásárban. Érkezés Magyarországra a késő esti órákban.
Minimális létszám: 35 fő. A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Részvételi díj: 120.000 Ft/fő,
Egyágyas felár: 25.000 Ft. Gyerekár 12 éves korig két felnőttel egy szobában: 79.900 Ft
A részvételi díj tartalmazza az utazást, a szállást, a félpanziós ellátást és az idegenvezetést, de nem tartalmazza: a belépőket (kb. 250 RON), valamint az utasbiztosítást.

Időpont: 2019. június 5-9. (5 nap/4 éj)

Utazás: autóbusszal (Pápa-Veszprém-Várpalota-Székesfehérvár-Budapest-Csíkszereda)
Szállás: 2–os hotelben
Ellátás: reggeli+vacsora
Részvételi díj: 65.400 Ft/fő

Gyerek ár (12 éves korig): 55.500 Ft

Egyágyas felár: 12.980 Ft

+ belépők (kb. 100 RON/fő)

 Részletes program

 1. nap: Indulás Magyarországról, rövid pihenőket tartva, megállás Marosvásárhelyen, városnézés: Kultúrpalota, Teleki-téka, majd továbbutazás Segesvárra, ahol sétálunk a Világörökség részét képező középkori belvárosban. Fehéregyházán felkeressük a Petőfi-emlékhelyet. Csíkszeredán szállás elfoglalása hotelben, vacsora. Érkezés Csíkszeredára. Szállás elfoglalása, vacsora.
 2. nap: Reggeli után megtekintjük Sinaia városában a Peles-kastélyt, a román királyok egykori nyári rezidenciáját. Visszafelé ismerkedés Brassóval, Erdély legszebb fekvésű városával. Este vacsora, szállás.
 3. nap: Reggeli után fakultatív részvétel a csíksomlyói búcsún. Este vacsora, szállás.
 4. nap: Reggeli után kirándulás a madéfalvi veszedelem emlékműhöz, majd a Békás szoroshoz, a Gyilkos-tóhoz, valamint Gyergyószentmiklóson az örmény templomhoz látogatunk el. Este vacsora, szállás.
 5. nap: Reggeli után hazaindulás rövid pihenőkkel. Korondon vásárlási lehetőség a kirakodóvásárban. Érkezés Magyarországra a késő esti órákban.

A részvételi díj tartalmazza: az utazást autóbusszal, szállást  és a reggeli és vacsorát ellátást.

A részvételi díj nem tartalmazza:  a belépőket (kb. 50 RON), és a biztosítást, mely irodánkban megköthető.

A programban változás előfordulhat!

Krakkó-Auschwitz-Wieliczka Zakopane

krakkoidőpont: 2020. május 30 – június 1., október 23-25. (3 nap/2 éj)
Utazás: autóbusszal
Szállás: Hotel
Ellátás: reggeli
Részvételi díj: 53.100 Ft/fő, egyágyas felár: 11.000 Ft, vacsora felár: 9.900 Ft/fő/2 vacsora

Részletes program

 1. nap: Indulás a kora reggeli órákban Magyarországról. Utazás rövid pihenőkkel. Érkezés Auschwitz-ba a délutáni órákban. Fakultativ program keretében látogatás a koncentrációs táborban. (A program ára: 4.500 Ft/fő + 5 PLN fülhallgató). Este a szállás elfoglalása.
 2. nap: Reggeli után városnézés Krakkóban: Óváros – Posztócsarnok – Mária templom. Délután folytatjuk a városnézést: Wavel-domb, Királyi palota, Zsigmond kápolna.
 3. nap: Reggeli után látogatás a világhírű Wieliczka sóbányába, majd indulás haza. Útközben rövid pihenő a lengyel síparadicsomban, Zakopane- Érkezés Magyarországra a koraesti órákban.
A programokban időrendi változás előfordulhat. Minimum létszám: 35 fő.

A részvételi díj tartalmazza az utazást autóbusszal, 2 éjszakai szállást Krakkóban, a reggelit, programokat idegenvezetővel.

Nem tartalmazza  a belépőket: Wieliczka: kb. 89 PLN + Zakopane/sikló: kb. 23 PLN,

és a biztosítást,  mely irodánkban megköthető.

Párizs és Versailles

parizsPárizs – Versailles nevezetességeivel
Időpont: 2020. október 23-27. 5 nap/3 éj

Utazás: autóbusszal
Útvonal: (Pápa) – Veszprém-Budapest-Bécs-Linz-Nümberg-Mannheim-Saarbrücken-Párizs
Szállás: külvárosi hotelekben
Ellátás: reggeli
Részvételi díj:  április 15-ig akciós áron! 104.300 Ft/fő 

+ Kötelező fizetendő a helyi idegenvezető díja: Versailles: 7 €/fő, Louvre: 8 €/fő.

Egyágyas felár: 20.000 Ft. Pápai felszállási lehetőség min. 15 fő esetén +2.000 Ft/fő

 1. nap: indulás: 5:00. Utazás a fenti útvonalon. Szállás elfoglalása Metz-ben.
 2. nap: Továbbutazunk Reims-ben az „Angyalok katedrálisá”-nak megtekintése majd továbbutazás Párizsba, kb. 18 órakor, megérkezünk a szálláshelyre. Megtekintjük aMontmartre negyedben a város egyik jelképét, a Sacré-Coeur templomot és elvegyülünk, a művészek által még ma is oly kedvelt, Festők terén. Megnézzük a Moulin Rouge-t, és a Place Pigale-t. Vacsoralehetőség. Este autóbuszos városnézés keretében ismerkedünk meg a Fények Városának nevezetességeivel.
 3. nap: A Louvre műkincseivel ismerkedhetnek, majd átsétálunk a Cité szigetére, ahol megnézzük Saint Chapelle, Conciergerie, Notre-Dame épületét. Ezt követően a bal part nevezetességeivel ismerkedünk. Megtekintjük Napóleon sírját az Invalidusok dómjában.Azután az Eiffel toronyból elénk táruló Párizs-i Panorámában gyönyörködhetünk. Este 1 órát hajózhatunk a Szajnán. (Fakultatív: kb. 15 euro.)
 4. nap: Kirándulás a Napkirály palotájához Versailles-ba, ahol nem csak a díszes termeket, hanem a pazar kertet is megcsodálhatjuk. Visszatérünk Párizsba a Défense negyed gigantikus felhőkarcolói között tett autóbuszos városnézés után Napoleon Diadalívét hódíthatják meg. Azután pedig kezdetét veszi a 8 órás szabadprogram, mely lehetőséget biztosít, hogy a Champs Elysées-en kedvükre sétálgathassanak, és tovább ismerkedjenek Párizs nevezetességeivel. Indulás haza a késő esti órákban.
 5. nap: Érkezés Magyarországra.
A részvételi díj tartalmazza: az utazást, szállást reggelivel.

A részvételi díj nem tartalmazza: a fakultatív kirándulások árát valamint a múzeumi belépőket: Louvre 19 €, Eiffel torony 10 €-tól, Sainte Chapelle 10 €, Les Invalides 11 €, Versailles 20 €, hajózás 15 €


Prága

praga Időpont:  2019. március 15-17., június 8-10. Pünkösd (3 nap/2 éj)
Utazás: autóbusszal
Útvonal: Veszprém-Budapest-Győr-Rajka-Bratislava-Brno-Kutna Hora-Prága
Szállás: külvárosi 4*-os szállodában 2 ágyas szobákban
Ellátás: reggeli, vacsora felár: 12.200 Ft/fő/2 vacsora
Részvételi díj:
március 15-17.: 47.400 Ft/fő3. fő kedvezménye 9.000 Ft, egyágyas felár: 16.200 Ft
június 8-10.: 58.100Ft/fő, 3. fő kedvezménye 9.000 Ft, egyágyas felár: 25.000 Ft
Részletes program:
 1. nap: indulás a kora reggeli órákban. Utazás rövid pihenőkkel. Kutna Horában a Csontkápolna megtekintése (belépő: kb. 90 CZK). Este a szállás elfoglalása.
 2. nap: reggeli után megkezdjük városnéző sétánkat: busszal a Hradzsinba (Szt. Vitus székesegyház, Királyi Palota, Szent György Bazilika, Arany utcácska, a kombinált jegy ára 250 CZK). Délben zenés őrségváltás. Fakultatív ebédelési lehetőség (kb. 200 CZK). Séta a kisoldalon (Mala Strana) a Károly hídig. Fakultatív: Szt. Miklós templom (belépő: kb. 80 CZK korona). Óváros (Városháza – fakultatív belépő: kb. 80 CZK korona-, Husz-emlékmű, Tyn-templom, Lőpor-torony, Reprezentációs ház), majd vissza a szálláshelyre.
 3. nap: reggeli után folytatjuk prágai városnéző sétánkat: Vencel tér, illetve Régi Zsidóvárosrész (a temető és a zsinagógák megtekintése belépő: 200-500 CZK.) Délután 14 óra körül visszaindulás Magyarországra, érkezés a késő esti órákban.
A programokban változás előfordulhat! Minimális létszám: 35 fő
részvételi díj tartalmazza: az utazást autóbusszal, a szállást, a reggelit, a programot.
részvételi díj nem tartalmazza:  a helyi idegenvezető díját ( kb. 50 CZK/fő ) az utasbiztosítást, mely irodánkban megköthető, valamint a belépőket (kb. 800 CZK/fő).Plitvicei tavak

plitvice

Időpont: 2020.május 09,16., szeptember 12. szeptember 19. 
Utazás: autóbusszal
Indulási idő: Várpalota (01:30 óra) -Veszprém (02:00 óra)-  Pápa, Március 15. tér. (03:00 óra)- Ajka (03:30)
Részvételi díj: 11.000 Ft/fő + belépő kb :160 kuna, szeptemberben kb.: 300 kuna buszon fizetendő

Plitvicei tavak Nemzeti Park 16 nagyobb és 2 kisebb lépcsőzetesen elhelyezkedő tavát 92 vízesés köti össze. A csodaszép tavak felszíne összesen 2 km2, a nemzeti park területe pedig eléri a 200 km2-t is. Páratlan szépsége, növény- és állatvilágának gazdagsága miatt ezt a területet már 1949-ben védetté nyilvánították. 1979-ben az UNESCO világörökség listájára került. Hazaérkezés az éjszakai órákban. Kényelmes túracipő vagy sportcipő javasolt. Megtett táv kb.: 8 km.

Minimális létszám: 35 fő.  A programváltoztatás jogát fenntartjuk!Velencei karnevál

velencei karneval

NON STOP AUTÓBUSSZAL
2020.február 21-23 -ig. 

RÉSZVÉTELI DÍJ: 13 000 Ft/fő + 10 € belépési illeték 

Program:
1.nap: Indulás Várpalota 21:30 - Veszprém 22:00 - Pápa 23:00 - a Március 15. térről - Ajka 23:30.
2.nap: Körülbelül 9:00 órakor megérkezés Velencébe (parkolószigetre). Séta keretében megnézzük a Róma teret, Frari templomot, Rialto hídat, Szt. Márk teret, Székesegyházat, Dózse palotát, Börtönt, Harangtornyot és a Sóhajok hídját A séta után szabadprogram a karneváli forgatagban. Este 21:00 órakor indulás haza. 
3.nap: Hazaérkezés a reggeli órákban.
A részvételi díj tartalmazza az utazás és az idegenvezető költségeit. Nem tartalmazza a biztosítást és a belépőket!
Minimális létszám: 35 fő.  A programváltoztatás jogát fenntartjuk!