Hírek
: Görögország : 12 év alatti gyermekektől nem kérnek PCR vagy gyors (rapid) tesztet. Jelentkezz személyesen irodánkban vagy online: http://www.sutotours.hu/on-line-foglalas

Katalógusrendelés

Ha szeretné ingyenes katalógusunkat megkapni, kérjük írjon a sutotourskft@gmail.com email-címre nevével és levélcímével. Katalógusunkat postázni fogjuk. Köszönjük!

Kirándulások, városlátogatások

Székelyföldi Barangolások

Székelyföldi Barangolások

Időpont: 2020. szeptember 8-13. (6 nap/5 éj) Utazás:...
Busójárás Mohácson

Busójárás Mohácson

Időpont: 2020. február.23. Részvételi díj: 8.500 Ft/fő...
Párizs és Versailles

Párizs és Versailles

Párizs – Versailles nevezetességeivel Időpont: 2020. október...
Krakkó-Auschwitz-Wieliczka Zakopane

Krakkó-Auschwitz-Wieliczka Zakopane

időpont: 2020. május 30 – június 1., október 23-25....
 Plitvicei tavak

Plitvicei tavak

Időpont: 2020.május 09,16., szeptember 12. szeptember...
Bled és a Postojnai cseppkőbarlang

Bled és a Postojnai cseppkőbarlang

BLED ÉS A POSTOJNAI CSEPPKŐBARLANG Időpont: 2020. május...
Advent Bécsben, Schönbrunn

Advent Bécsben, Schönbrunn

Időpont: 2019. december 8, és 15. Beteltek! Utazás: autóbusszal...
Velencei karnevál

Velencei karnevál

NON STOP AUTÓBUSSZAL 2020.február 21-23 -ig.  RÉSZVÉTELI...
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Székelyföldi Barangolások

csikszereda

Időpont: 2020. szeptember 8-13. (6 nap/5 éj)

Utazás: autóbusszal (Pápa-Veszprém-Várpalota-Székesfehérvár-Budapest-Csíkszereda)
Szállás: 2 *-os hotelben
Ellátás: reggeli+vacsora
Részvételi díj: 80.400 Ft
+ belépők (kb. 100 RON/fő)

Részletes program

 1. 1.nap: Indulás Pápáról a reggeli órákban. Utazás Debrecen-Ártánd útvonalon a határ menti Nagyváradra, rövid városnézéssel.,Rövid pihenőket tartva megállás a Királyhágón és tovább utazunk Bánffyhunyadon keresztül  Kolozsvárra.(Szt. Mihály templom, Mátyás király szülőházának megtekintése),Szállás Kolozsvár mellett.
 2. nap. A tordai sóbánya meglátogatása. Ezután Farkaslakán Tamási Áron sírját tekintjük meg, és megcsodáljuk a Máréfalván található székely kapukat. Érkezés Csíkszeredára, szállás elfoglalása, vacsora.
 3. nap: Reggeli után kirándulás Törcsvár-Brassó útvonalon. Este vacsora a szálláson meglepetéssel.
 4. nap: Napunkat Csíkszeredán kezdjük, városnézéssel, majd Csíksomlyóra folytatjuk utunkat, ahol a híres kegytemplomot tekintjük meg. Visszaérkezés a szállásra, vacsora.
 5. nap: Reggeli után a madéfalvi veszedelem-emlékmű megtekintése, majd kirándulás a Békás szoroshoz, a Gyilkos-tóhoz, és az örmény templom megtekintése Gyergyószentmiklóson. Este vacsora a szálláson.
 6. nap: Reggeli után hazaindulás, vásárlási lehetőség a fazekas művészetéről híres Korondon. Érkezés Magyarországra a késő esti órákban. Minimális létszám: 35 fő. A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
A részvételi díj tartalmazza az utazást, a szállást, a félpanziós ellátást és az idegenvezetést. A részvételi díj nem tartalmazza: a belépőket (kb. 100 RON), valamint a biztosítást.

 

Erdélyi Nagykörút
2020.08.15-21 7nap 6 éj
Útvonal: Pápa - Veszprém – Várpalota – Székesfehérvár –Budapest – Erdély
Elhelyezés: családoknál és 2*-os hotelben. Ellátás: félpanzió

1. nap: Indulás a kora hajnali órákban, folyamatos utazás rövid pihenőkkel Aradra. Megnézzük, a Zala György alkotta Szabadság szoborcsoportot, és az aradi vértanúk emlékoszlopát a vársáncban. Továbbutazás Marosillyére, ahol felkeressük Bethlen Gábor erdélyi fejedelem szülőházát, majd utazás Dévára (dévai vár megtekintése, városnézés). Szállás elfoglalása Csernakeresztúron családoknál (1 éj), vacsora.
2. nap: Délelőtt látogatás Vajdahunyadra, ahol megtekintjük a Hunyadiak egykori várkastélyát. Majd indulás Gyulafehérvárra (az egykori fejedelmi székesegyház, az óváros megtekintése) és Nagyenyedre (városnézés). Szállás elfoglalása Torockón családoknál (1 éj), vacsora.
3. nap: Utazás Berethalomba, ahol megtekintjük az egykori püspöki erődtemplomot, utána városnézés az egyik legszebb szász városban, Segesváron, majd utazás Fehéregyházára a Petőfi-emlékhelyhez. A nap utolsó programja: Székelyudvarhelyen séta a belvárosban. Szállás elfoglalása Csíkszeredán (4 éj), vacsora.
4. nap: Délelőtt Törcsvárra látogatunk, ahol megtekintjük a középkori Drakula-várat, majd továbbutazunk Brassóba, ismerkedés Erdély legszebb fekvésű városával (városnézés, Fekete-templom). Vacsora a szálláson meglepetéssel.
5. nap: Reggeli után Csíkrákosról lovas szekeres piknikre megyünk a Hargitára. Vacsora a szálláson.
6. nap: Napunkat a Békás-szorosnál kezdjük, majd utunk a Gyilkos-tóhoz vezet, végül Gyergyószentmiklóson megtekintjük az örmény templomot.
7. nap: Reggelit követően indulás haza, útközben megállunk a fazekas művészetéről híres Korondon, ahol vásárolhatnak a kirakodóvásárban. Érkezés Magyarországra a késő esti órákban.
Minimális létszám: 35 fő. A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Részvételi díj: 120.000 Ft/fő,
Egyágyas felár: 25.000 Ft. Gyerekár 12 éves korig két felnőttel egy szobában: 79.900 Ft
A részvételi díj tartalmazza az utazást, a szállást, a félpanziós ellátást és az idegenvezetést, de nem tartalmazza: a belépőket (kb. 250 RON), valamint az utasbiztosítást.

Időpont: 2019. június 5-9. (5 nap/4 éj)

Utazás: autóbusszal (Pápa-Veszprém-Várpalota-Székesfehérvár-Budapest-Csíkszereda)
Szállás: 2–os hotelben
Ellátás: reggeli+vacsora
Részvételi díj: 65.400 Ft/fő

Gyerek ár (12 éves korig): 55.500 Ft

Egyágyas felár: 12.980 Ft

+ belépők (kb. 100 RON/fő)

 Részletes program

 1. nap: Indulás Magyarországról, rövid pihenőket tartva, megállás Marosvásárhelyen, városnézés: Kultúrpalota, Teleki-téka, majd továbbutazás Segesvárra, ahol sétálunk a Világörökség részét képező középkori belvárosban. Fehéregyházán felkeressük a Petőfi-emlékhelyet. Csíkszeredán szállás elfoglalása hotelben, vacsora. Érkezés Csíkszeredára. Szállás elfoglalása, vacsora.
 2. nap: Reggeli után megtekintjük Sinaia városában a Peles-kastélyt, a román királyok egykori nyári rezidenciáját. Visszafelé ismerkedés Brassóval, Erdély legszebb fekvésű városával. Este vacsora, szállás.
 3. nap: Reggeli után fakultatív részvétel a csíksomlyói búcsún. Este vacsora, szállás.
 4. nap: Reggeli után kirándulás a madéfalvi veszedelem emlékműhöz, majd a Békás szoroshoz, a Gyilkos-tóhoz, valamint Gyergyószentmiklóson az örmény templomhoz látogatunk el. Este vacsora, szállás.
 5. nap: Reggeli után hazaindulás rövid pihenőkkel. Korondon vásárlási lehetőség a kirakodóvásárban. Érkezés Magyarországra a késő esti órákban.

A részvételi díj tartalmazza: az utazást autóbusszal, szállást  és a reggeli és vacsorát ellátást.

A részvételi díj nem tartalmazza:  a belépőket (kb. 50 RON), és a biztosítást, mely irodánkban megköthető.

A programban változás előfordulhat!